Sannevillefamily blog. SanneVilleFamily

Sommer Update..

Sannevillefamily blog

Især da både min mand og jeg arbejder hjemmefra. Jeg savner byen, en gåtur med veninder — også bare på afstand. Altså hun ville tilgive sin far, hvis han sørgede for at sætte katten fast igen på græskarret. Vi har stadig ferie med vores to døtre indtil d. Vores udlejer tog beslutningen, lige som vi var flyttet ind. Til gengæld har jeg prioriteret én ting de sidste 14 dages tid, og de sidste 6 dage hver dag: Yoga. Stakkels Thomas han kunne slet ikke få mig til at falde til ro inden ambulancen kom, det eneste sted jeg følte, at jeg kunne få bare lidt luft var udenfor.

Nächster

Det er overstået..

Sannevillefamily blog

Jeg elsker der sker noget og se livet i en storby, men jeg elsker også at komme hjem til roen på en stille villavej tæt på natur og vandet og at få lidt stabilitet, rutine og hverdag igen. Det tager ikke så lang tid at køre til Marielyst. Men jeg skal snart til speciallæge og have foretaget en ultralyds scanning, hvor de kan sprøjte noget binyrebarkhormon og bedøvelse ind. Da der var gået over tre timer ringede jeg til dyrlægen og alt var heldigvis gået fint. Jeg har brugt den samme selvbruner i årevis, men ja, den er lidt pebret, og i stedet har jeg kastet mig ud i at prøve. Jeg har kronisk astma, og nogle af mine døtre ryger cigaretter, og der er også min svigersøn, som er ældre end jeg selv og er storryger. Den ene gang med indendørs pool, hvor vores ni årige datter Amalie lærte at svømme.

Nächster

SanneVilleFamily❤️Hygge lørdag med leg på børneværelset 😀

Sannevillefamily blog

Vores hvalp Milla på 7 mdr, var glad for at se Karla og var helt i hopla da vi kom hjem med Karla. Hvis den dufter mærkeligt, hvis den ser underlig ud, skiller eller ændret farve, så køb en ny. Men det er der ved at komme styr på nu. Jeg synes ellers, vi har klaret det helt vildt godt. Jeg kan huske at jeg var på hyttetur med min datter Michelles folkeskole. Du kan også benytte dig af , er du bange for de brune hænder eller skal du bruge en del tid på at smøre kroppen ind, så kan den give mening.

Nächster

Sannevillefamily ❤Rundvisning af vores hus nedenunder 🏡👏

Sannevillefamily blog

Men jeg tænkte, jeg måske var heldig, at jeg var blevet immun for den virus, for den mindede meget om den virus jeg fik fra moren på hytteturen. I lørdags blev vores barnebarn Mason på snart 18 mdr. Det lyder ret sejt, og har også set andre reklamere for det på Insta. Jeg elsker når der sker noget, men jeg nyder også alene stunder med ro, hvor jeg så kan lade op igen. Så jeg har slæbt min yogamåtte med herop, her er så meget plads at lave yoga på sammenlignet med hjemme. Og der er både dansk og engelsk.

Nächster

SanneVilleFamily

Sannevillefamily blog

Jeg panikker og siger til Thomas, at han ikke skal vække børnene de skal ikke se mig i denne paniske tilstand, hvor jeg hiver efter vejret. Samtidig glæder jeg mig også til lidt rutine. Er I også splittede væsener lige nu? Jeg synes hele tiden, jeg trækkes i, presses på. Andre gange mærker jeg det hele og nogen gange ved jeg ikke, hvad jeg skal mærke. Hvordan arbejder man så med selvbruner? Så skynd jer, der er meget lækkert derinde. Men som min mand Thomas sagde, at det nok var lige optimistisk nok, uden motionscenter osv.

Nächster

Det er overstået..

Sannevillefamily blog

Thomas stod i kø i en halv time for at høre, hvorfor ingen af vores 4 kufferter var kommet frem og hvor de var blevet af… Dem havde de såmænd kommet til at sende med et andet fly heldigvis også et fly til Kastrup, som dog først landede 1½ time efter vores eget! Thomas fik sat katten på igen, med en skrue. Whatever der kan give mig 20-40 minutter for mig selv. Vi har fået en hverdag ud af det, ikke? Og så de umulige arbejdsstillinger, da jeg arbejdede hjemmefra under barsel. Men jeg ved også, når jeg er fornuftig, at så længe man har en længere udsigt i en bolig som fx 5-6 år som os, så går det også selv om der skulle komme et dyk nu. Pludselig kom denne virus tæt på min elskede familie, og man læser så mange skræk historier hver dag i nyhederne. Men heldigvis ikke noget død alvorligt Kun lige det med atsma anfaldet, men det er der styr på nu. Hvis I ikke ved det, så danser vi morgendans på instagram hver morgen klokken 8.

Nächster