Selskabslege quiz. Sjove festlege

→ Sjov Quiz med spørgsmål

selskabslege quiz

Er du en haj med et kamera, kan du endda indspille sangen inden og få lillesøster, mormor og onkel Ole til at synge en lille del af sangen hver som du filmer, for til sidst at klippe den sammen til en hel sang, som kan spilles på højtalere eller endda storskærm inden i alle tager fat i sangen og synger den i kor! God fornøjelse … ho ho ho… Hvor godt kender du Thailand? Så er konfirmanden vild med en eller anden kendt person, så kan du prøve at give det et skud at få en hilsen på en eller anden måde. Og måske endnu flere detaljer. De kunne lyde nogenlunde sådan her: - Hvordan mødte dine forældre hinanden? Vi besøger Frankrig - hjemstedet for Champagne produktionen og tester vores viden om de ædle druer og lidt mere. Tænk derfor over hvilke udfordringer, du vil skrive på missionerne. Her i guiden har jeg samlet nogle sjove og opfindsomme spørgsmål som omhandler det meste mellem himmel og jord. Én bliver udvalgt som sangudvælger. Der er altid en eller anden onkel eller fætter i familien, der har adgang til sådan noget udstyr.

Nächster

Underholdning til konfirmation: 5 indslag, der får alle til at grine

selskabslege quiz

Det vil helt sikkert sætte stemningen og få gæsterne til at grine! Anders skræddersyr og tilpasser altid sit show til jeres arrangement, så hvad I skal holde fødselsdagsfest, julefrokost, firmafest, bryllup eller lignende så vil det passe perfekt ind!. Ligeledes kan det være en hindring hvis man sidder til bords med nogle, som man ikke har mødt før. Er du på udkig efter sjove spørgsmål, der let kan indsættes i den sjove quiz som du er ved at sætte sammen til den næste fest? Men fx kan en selskabsleg som teamwork med et twist godt være en smule grænseoverskridende hvis man kommer sammen med en anden holddeltager som man ikke kender på forhånd. Du skal blot sørge for at invitere gæsterne, pynte op og bage eller købe dit barns yndlingskage, så sørger vi for resten, ved at give dig de sjoveste selskabslege, der giver jer den vildeste fest. Næsten alle kan finde ud af at skrive en festsang.

Nächster

Tip en 13'er

selskabslege quiz

Men en sjov leg kan være at kaste sig ud en omgang bingo under selve talen, hvilket stærkt kan anbefales som party-starter til en sjov aften. Begynd med at skrive en sætning. Det er jo ham eller hende, det hele skal handle om. Der spilles nu en sang for hver deltager, og det gælder nu for hver deltager om at synge sangen for gæsterne. Bare brug hovedet og se om du kan løse dem.

Nächster

Sjove selskabslege for voksne til enhver form for fest

selskabslege quiz

Leg selskabslege for voksne til din næste fest Har du ikke hovedet fyldt med super gode idéer til selskabslege til dine gæster, så kig på vores store udbud af selskabslege for voksne. Har du brug for flere eksempler, så hop tilbage til , og læs de eksempler vi har givet der, under legen seddel under tallerken. Et projekt som dette kræver dog, at du enten selv er god til at redigere filmklip og klippe en video sammen, eller i det mindste har mulighed for at teame op med en, der kan. Ballondans Ballondans kan især være sjovt til fester med en uformel tone, og hvor der er børn til stede. Og det ville jo være ærgerligt at ødelægge resten af konfirmandens dag, hvis der nu skulle komme noget på hendes kjole.

Nächster

Julefrokost lege

selskabslege quiz

Og det er klart, da der er nogle, der er bedre til at rime end andre. Publikum kan så forsøge at gætte hvem det er der laves parodi på. Du kan også bruge Sing Star, hvor dine gæster kan dyste mod hinanden i at ramme de rigtige toner. Ofte gør det, det hele lidt sjovere hvis vi får pulsen lidt op og får rørt os i løbet af dagen eller aftenen. Bed nu brudeparret om at sætte sig med ryggen til hinanden.

Nächster

Underholdning til konfirmation

selskabslege quiz

Og hvis det endelig skulle ske, at det ikke er tilfældet, så må du jo leje en projektor ude i byen. Her er det helt op til dig selv, om du vil kombinere det med punkt 1, eller om du bare vil lade det tale for sig selv. Jeg dyrker meget motion og prøver at spise sundt, så det blogger jeg også lidt om. Legen fortsætter indtil alle på holdet har været igennem. Nu skal man sammen blive enige om hvilket svar der skal svares for hvert spørgsmål.

Nächster

Sjove selskabslege for voksne til enhver form for fest

selskabslege quiz

Eller hvad med en fra Nakskov? Der er spørgsmål om musik, geografi, dyr og meget andet. Har i styr på jeres ting, så kan det gå hen at blive en rigtig fed oplevelse for både gæster og konfirmanden. Hvis et hold får lov at komme med et svar og dette svar er forkert, så kan man eventuelt aftale på forhånd at dette hold mister et point. Hvis I vil have godt gang i festen med det samme, så er et festligt band altid et godt og sikkert valg. Hvis du synes at der er nogle af spørgsmålene der er for svære, så kan du eventuelt vedhæfte nogle svarmuligheder så deltagerne har en lidt lettere chance ved at svare rigtigt på spørgsmålet. En af dem kunne eksempelvis være den, hvor man skal holde fremføre et lille skuespil med udvalgte gæster. Her er nogle ret svære spørgsmål, som vist kræver at du har set Matador serien mere end en enkelt gang.

Nächster